Een inspirerende cursus Beeldhouwen in Frankrijk

Hoe werk ik?

Je maakt een beeld – een stenen beeld – met aandacht voor de techniek én met aandacht voor het scheppingsproces. Je wordt daarbij intensief persoonlijk door mij begeleid. Aangesloten wordt bij de ervaring die je al of niet hebt met ‘verbeelden’ en met de wensen waarmee je naar de cursus komt. Je leert de basistechniek die nodig is. Je leert de toepassing ervan om jouw beeld uit de steen te halen. Uitproberen, kijken, leren werken in drie dimensies, het vinden van jouw slag, zoeken en kiezen, het hoort er allemaal bij.
Deelnemers zonder zijn, net als deelnemers mét of met veel ervaring van harte welkom. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal tien personen. Dat garandeert intensieve begeleiding èn intens werken.

Wat kan ik maken?

Vanuit de beelden die leven in ‘in jezelf’, die voortkomen uit je intuïtie, die samenhangen met belangrijke thema’s uit je leven, of zo maar, om ‘iets’ uit te proberen, ga je kiezen om één beeld te verwerkelijken in steen.
Wat ook kan, het beeld vormt zich al werkend en lerend. Het dient zich aan.

Trekt het je aan? Steen, hard, eeuwig, stil, ondoordringbaar, intrigerend en zóveel mogelijkheden! Ontdek wat er klaar ligt voor jou!

Inschrijven

Je kunt je aanmelden via www.ecolonie.eu

Informatie

Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke zaken, bel Gerard: 06 3893 1456.
Voor organisatorische zaken, bel Ecolonie: +33 3290 70 027.

Kosten

Cursus

€225

 

Week 1: 9 mei tot 15 mei (zo – za)

Week 2: 24 juli tot 31 juli (hele week)

Week 3: 17 oktober tot 23 oktober (zo – za)

Uitproberen, kijken, leren werken in drie dimensies, het vinden van jouw slag, zoeken en kiezen, het hoort er allemaal bij.

Gerard Akerboom

Gerard Akerboom (1950)

Gerard van Atelier Gerard Akerboom, begeleidt het beeldhouwen. Hij heeft zijn opleiding tot beeldhouwer gekregen door het volgen van vele beeldhouw cursussen in binnen- en buitenland. Met passie en nieuwsgierigheid werkt hij in allerlei soorten steen en marmer. Het coachen, begeleiden en trainen van mensen heeft hij zijn leven lang gedaan. Mensen begeleiden die beeldend bezig zijn,’ mooier kan niet’, vindt hij.