Kom het plezier van tekenen & schilderen (weer) ervaren!

Ben je nieuwsgierig of dat iets voor je is? Misschien heb je al eens iets geprobeerd? Deze cursus is zowel voor beginners als voor gevorderden.

Cursus Tekenen & Schilderen

Al langer loop je rond met de wens om het plezier van tekenen en schilderen -weer- te ervaren. Zowel voor beginners als voor gevorderden is deze cursus bedoeld.
Ik doe dat in een Open Atelier. Een Open Atelier houdt in dat je direct begeleid en ondersteund wordt bij jouw wensen. Dus geen klasje waarbij iedereen hetzelfde doet! Ook kun je ieder moment in- en uitstappen.

Gezamenlijke werkbespreking

Naast de individuele werkbesprekingen vindt er iedere bijeenkomst een gezamenlijke werkbespreking plaats. Deze besprekingen zijn uiterst belangrijk om andere mogelijkheden, gezichtspunten en technieken te verkennen. Ook om respect te leren hebben voor elkaars werk en elkaar te ondersteunen en te motiveren.

Cursusaanbod

Seizoen 2023 – 2024
Een seizoen bestaat uit 5 blokken van 7 weken met na ieder blok 1 inhaalles. Na de inhaalles is er een week tussenruimte.

Binnenkort meer informatie

Informatie

Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke zaken, bel Gerard: 06 3893 1456.

Plaats

De plaats van de cursus:
Atelier Gerard Akerboom
Zaal 1A6, Industrieweg 1A
4104 AP Culemborg

Inbegrepen

Aanwezig materiaal (bij de cursus inbegrepen):
houtskool, Siberisch krijt, oliepastelkrijt, aquarel- en acrylverf, Oost-Indische inkt en papier, kwasten, metalen lineaal

Uitzoeken waar het jou om gaat... Wat je wilt tekenen of schilderen en welke techniek je toe wilt passen. Dat fantastische gevoel als het lukt!

Gerard Akerboom

Gerard Akerboom (1950)

Gerard Akerboom begeleidt de Cursus Tekenen & Schilderen. Alle mogelijke technieken heeft hij uitgeprobeerd en toegepast in zijn werk. “Heel bijzonder om dit over te dragen op mijn cursisten.”