Kom het plezier van tekenen & schilderen (weer) ervaren!

Ben je nieuwsgierig of dat iets voor je is? Misschien heb je al eens iets geprobeerd? Deze cursus is zowel voor beginners als voor gevorderden.

Cursus Tekenen & Schilderen

Al langer loop je rond met de wens om het plezier van tekenen en schilderen -weer- te ervaren. Zowel voor beginners als voor gevorderden is deze cursus bedoeld.
Ik doe dat in een Open Atelier. Een Open Atelier houdt in dat je direct begeleid en ondersteund wordt bij jouw wensen. Dus geen klasje waarbij iedereen hetzelfde doet! Ook kun je ieder moment in- en uitstappen.

Gezamenlijke werkbespreking

Naast de individuele werkbesprekingen vindt er iedere bijeenkomst een gezamenlijke werkbespreking plaats. Deze besprekingen zijn uiterst belangrijk om andere mogelijkheden, gezichtspunten en technieken te verkennen. Ook om respect te leren hebben voor elkaars werk en elkaar te ondersteunen en te motiveren.

Cursusaanbod

Seizoen 2022 – 2023
Een seizoen bestaat uit 5 blokken van 7 weken met na ieder blok 1 inhaalles. Na de inhaalles is er een week tussenruimte.

Middaggroep: donderdag 14.30 uur – 17.00 uur (bij voldoende belangstelling)
Avondgroep: donderdags 19.30 uur – 22.00 uur

Blok 1:
8 september t/m 20 oktober
inhaalles 27 oktober
Blok 2:
10 november t/m 22 december
inhaalles 29 december
Blok 3:
12 januari t/m 23 februari
inhaalles 2 maart
Blok 4:
9 maart t/m 20 april
Inhaalles 27 april
Blok 5:
4 mei t/m 22 juni – les 3 schuift een week op!
Inhaalles 29 juni

Plaats

De plaats van de cursus:
Atelier Gerard Akerboom
Zaal 1A6, Industrieweg 1A
4104 AP Culemborg

Inbegrepen

Aanwezig materiaal (bij de cursus inbegrepen):
houtskool, Siberisch krijt, oliepastelkrijt, aquarel- en acrylverf, Oost-Indische inkt en papier, kwasten, metalen lineaal

Inschrijven

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier of telefonisch: 06 3893 1456

Materiaal aanschaffen

Zelf aan te schaffen voor de eerste les:
schetsboek, plus minus A4 formaat, kneed-gum, gewoon gum, potlood hardheid HB, en 5B, puntenslijper, penselen, rond 2 en nr 7, plat nr 8.

Extra

In overleg eventueel zelf aan te schaffen:
olieverf, soft pastelkrijt, schilderdoek, duurdere papiersoorten, schetsboek harde kaft, doezelaars, tekenkist, opbergdoos, tekendoos, fixeermiddel, tekenbord 55 x 50cm, Riet- bamboe, ganzeveer-pen, metalen pennen, houten penhouder

Informatie

Heb je nog vragen? Voor inhoudelijke zaken, bel Gerard: 06 3893 1456.

Kosten

Per blok

€185

voor 7 lessen inclusief één inhaalles, inclusief koffie / thee

1 les

€30

per losse les

Uitzoeken waar het jou om gaat... Wat je wilt tekenen of schilderen en welke techniek je toe wilt passen. Dat fantastische gevoel als het lukt!

Gerard Akerboom

Gerard Akerboom (1950)

Gerard Akerboom begeleidt de Cursus Tekenen & Schilderen. Alle mogelijke technieken heeft hij uitgeprobeerd en toegepast in zijn werk. “Heel bijzonder om dit over te dragen op mijn cursisten.”

Inschrijven

Je schrijft je in door aan te geven welk blok je wilt volgen (schriftelijk of mondeling) en het bedrag over te maken op rekening: Atelier Gerard Akerboom NL20 RABO 0140 924 981.